Kompetence udvikling

Med eller uden erfaring kan et fokuseret forløb øge dit kendskab til dine evner.


Træn dig skarp!

Ved at tage en eller flere fokuseret forløb hvor du løser udfordringer, vil du arbejde med præcis de evner der skal til for at løse en opgave. Det er vigtigt at du hele tiden tænker i kompetence-udvikling, hvordan bliver du dygtigere og skarpere til præcis din profession?

Fokus forløb

Design dine egne mini fokus forløb. Her afsættes noget tid til at arbejde med opgaver inden for dit felt.


Find motivation via andre

Er du gået i stå? Få motivation hos andre, ved at se hvad de gør.


Se visuelt fremskridt

Gennem elementer af gamification kan du se fremskridt med det samme og får feedback på dit gøren.


Digital læring igennem social broadcasting & inspiration

Et socialt værktøjAvatar

Individet i CentrumDit FællesskabSocial BroadcastingEt socialt netværk for borgere i Danmark der ønsker et sted at kunne bevise hvad de bruger deres tid på, igennem aktiv logning af deres aktiviteter, under for eksempel en ledighedsperiode.

Aktiviteter som gavner deres færdigheder inden for et specifikt felt, samt gør dem mere attraktive overfor potantielle arbejdsgivere.

Læs mere under doc › hvad.

Dette er ikke Facebook eller Linkedin hvor du ikke selv ejer din data. Dette er en almindelig dansk hostet hjemmeside, hvor alt hvad du taster ind er dit. Du er ikke et produkt her hos os, vores produkt er ikke mennesket, men de opslag en virksomhed kan 'skubbe' ind i systemet til eventuelle jobsøgende.

Det koster ikke noget for dig at tilmelde dig og gøre brug af systemet. Vores forretningsmodel er til fagprofessionelle samt virksomheder der ønsker at have et lukket netværk, eller ønsker at broadcaste et job ind til jobsøgende.

Nicolai Rosenberg. En handicappet mand, som gerne selv ville have sådan et sted under ledighed, et sted hvor han kunne bevise at udover jobsøgning, bestod ledighedsperioden af meget meget mere, som en arbejdsgiver ville kunne værdsætte, nye færdigheder, projekter osv.

Læs mere under doc › hvem.

Tro på dig selv, tro på dine drømme

Emner vi arbejder med

Social

Talent

Kompetenceudvikling

Personlig udvikling

Netværk

Selvhjælp

Beskæftigelse

Ambitioner

Aktivering

Jobsøgning

Mål

Opkvalificering

Vejledning

Forbedring

Feedback