Roadmap

Denne timeline viser hvad vi har på tegnebrættet og vores mål for de næste udviklings sprints.

0.9.3 - Guide implementation

Brugerne skal kunne oprette guides.

Juni
2022

0.9.2 - Polering af UI

Redesign efter feedback, eventuelt at vi kigger nærmere på Ansøgnings skrivning, samt visning og feedback heraf.

Januar
2022

0.9 - UX Tests og Brugerfeedback

Vi invitere helt specifikt nogle fagfolk ind, (udover almindelige brugere) som er uddannet i UX til at give feedback på platformen.

Januar
2022

0.8 - Stress Test og mere Dokumentation

Vi invitere flere ind via sociale medier, og stress tester sitet og flere funktionaliteter.

December
2021

0.7.5 - Test, opsamling og udvikling

Vi skal indsamle al feedback og tage det til efterretning. Vi udvikler sideløbende med test og opdatere systemet. Vi skal derudover samle teknikken bag så det bliver nemmere at opdatere, nemmere at tilføje fællesskab og nemmere at ændre i features på tværs af fællesskaber.

November
2021

0.7 - Test og Feedback

En af de vigtigste områder er at få testet platformen og fået mere feedback end vi har hidtil. Dette gør vi ved at tage kontakt til forskellige grupper og får dem til at give nogle input til hvad vi kan gøre bedre, hvor det skal gøres og hvad vi eventuelt må fjerne.

September
2021

0.6 - Nye familiemedlemmer

Med det nye aligned design, vil vi prøve at komme ud med flere fællesskaber som kan hjælpe specifikke målgrupper eller segmenter. Ved at tilføje MarketMe og SalesMe til vores portofolio kan vi støtte og hjælpe bl.a. Marketingsfolk og Salgsfolk.

August
2021

Alignment og Genbrug

Vi vil gerne have aligned alle fællesskaber med hinanden, dvs. De bruger samme fælles kodestruktur, så der ikke skal rettes 4 steder når HTML skal ændres osv. Vi anser genbrug af kode som en virkelig vigtig faktor, som kan gavne os når vores virksomhed er så lille som den er.

Juli
2021

Research og Udvikling af Me.Score

Vi vil gerne belønne brugere som evner at hjælpe andre, dele ansøgninger og erfaringer med andre i samme netværk. Dette bliver gjort med et award system hvor alle kan give guld, sølv eller bronze for content.

Juni
2021

Skyland optimering og dev-circle runde.

Vi skal have skabt en bedre platform for erhverv. Dvs. at Skyland skal gøres klar til organisationer som ønsker at benytte MePlatform.

Maj
2021